Përbërësit
- 100g.Proshute te prere ne copeza te vogla
- 100g.Djathe kackavalle
- 50g.Djathe kackavalle (parmezana)
- 50g.Miell
- 50g.Gjalpe
- 250ml.Qumesht
- 2 Luge gjelle leng limoni
- 4 Veze
- Pak kripe (ne se duhet)
- Piper te kuq dhe te zi
- Shkrim gjalpin ne tigan ne nje ngrohje te mesme gradualishte shtojme miellin ne nxitje te vazhdueshme pastaj hedhim qumeshtin e perziejme vazhdimisht sa te behet nje krem i trashe
- ne nje tas rrahim vezet shtojme djathet,proshuten legun e limonit pak kripe nese duhet piperin e kuqe dhe piperin e zi
- marrin nje tepesi e liejme me gjalpe i hedhim te gjitha ne brenda dhe e pjekim ne furre ne 170grade per 18-20 minuta pa e hapur fare furren kur te marrin nje gjyre kaf eshte gati .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου