- 1 Filxhane caji sheqer
- 1 Filxhane caji vitam
- 3 Veze
- 2 Luge gjelle kakao
- 2 Luge gjelle qumeshte
- 1 3/4 Filxhane caji miell qe fryhet vete (farina)
- 3 Luge gjelle lenge portokalli
- Lekuren e 1 portokalli te ngrire ne rente
- 1 1/2 Sheqer pluhur
- Pak cokollate te shkrire
- 3 Luge gjelle lenge portokalli
- Rrahim sheqerin me vitamin per 5 minuta pastaj hedhim vezet nje e nga nje pastaj hedhim miellin
- Marrim dy tas ndajme brumin ne dy pjese te njera hedhim qumeshtin dhe kakaon te tjetra hedhim lengun e portokallit dhe lekuren e grrir te portokallit
- Marrim nje forme keku e lyejme mire me vitam hedhim nje pjesen e brumit ate me lengun portokallit pastas hedhim tjetren e trazojme pak me nje luge qe te behen dy gjyra (jo te behet keku i gjithe me kakao)
- E pjekim ne 190 grande per 30-45 minuta
- Ne nje tas te vogel hedhim te gjithe perbersat per siperfaqen e kekut pervec cokollates i trazojme mire dhe e hedhim ne siperfaqe te kekut kur ai te jet ftohur me pas hedhim cokollaten e shkrire viza-viza dhe keku eshte gati.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου