Përbërësit
Receta- 2 Filxhane caji miell qe fryhet vet (farina)
- 2 Luge te vogla beikin pauder
- 1 Filxhane caji gjalp (ose vitam)
- 11/2 Filxhane caji sheqer
- 2 Veze
- 4 Molle te kuqe (ne copeza te vogla)
- 1/2 Filxhane caji konjak
- 1/2 Filxhane caji qumeshte
- Pak kanelle
- Pak karafil
- Ne nje tas rrahim me nje mikser dore gjalpin dhe sheqerin per 6 minuta pastaj hedhim vezet nje e nga nje duke i rrahur hedhim dhe miellin,beikin pauder,qumeshtin,konjak,kanellen,karafilin dhe mollet e trazojme mire brumin.
- Lyejme nje tepesi me gjalpe hedhim brumin dh e pjekim ne 180 grande per 1 ore.
- E leme te ftohet 10 minuta pastaj e presim.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου