Përbërësit
Receta- 1 Filxhan filxhan caji vitam
- 1 1/2 Filxhan caji sheqer
- 4 Veze
- 1 Luge gjelle kanelle
- Lekuren e nje portokalli
- 1/2 Filxhan caji lenge portokallie
- 1/4 Filxhan caji konjak
- 3 1/2 Filxhan caji miell qe fryhet vet (farina)
- Pak pluhur sheqeri dhe kanelle per siperfaqen
- 2 Luge gjelle vitam te shkrire per siperfaqen
- Ne nje tas hedhim vitamin dhe sheqerin i rrahim per 6 minuta pastaj hedhim nje e nga nje vezet rrahim vazhdimishte hedhim dhe kanellen,lekuren e portokalles,lengun e portokalles,konjakun dhe avash-avash miellin.
- Lyejme mire nje forme keku ose nje tepesi me vitam hedhim brumin dhe e pjekim ne 170 grande per 1 ore.
- Kur te jet ftohur pak e lyejme mire me vitamin qe e kemi shkrire pastaj hedhim pluhurin e sheqerit dhe kanellen.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου