Përbërësit
Receta- 4 Filxhan caji miell
- 1 Luge te vogel beikin-pauder
- 1/2 Luge te vogel sod buke
- 1 Filxhan caji gjalpe te fresket
- 1 1/2 Filxhan caji sheqer
- 2 Veze+2 te verdhat e vezeve
- Lekuren e nje limoni te grrir
- 1/2 Filxhan caji kos
- Ne nje tas te madhe hedhim gjalpin e rrahim me nje mikser dore per 10 minuta pastaj hedhim sheqerin,1 veze dhe 2 te verdhat,dhe lekuren e limonit i rrahim akoma per 3 minuta.
- Hedhim miellin,soden,beikin-pauder dhe kosin duke gjeshur me dore per disa minuta kur te jete gati i bejme biskotat ne forma qe doni.
- Ne dy tepesi veme leter vaji i lyejme tepesit me pak vitam i veme biskotat ne tepesi,dhe me vezen qe na ngeli e rrahim mire dhe me nje furce i lyejme ne siperfaqe te gjitha biskotat.
- I pjekim ne 180 grade per 15 minuta.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου