- 3 1/2 Filxhane caji miell
- 1 Luge te vogel beikin-pauder
- 1 Filxhane caji gjalp te fresket
- 1 Filxhane caji sheqer
- 2 Veze
- 1 Vanilie
- 2 Luge gjelle konjak
- 125g Cokollate te zeze (kuvertura)
- 4 Luge gjelle pluhur sheqeri
- 2 Luge gjelle qumeshte
- 1 Luge gjelle konjak
- 100g Gjalp
- Rrahim me mikser gjalpin bashk me sheqerin pastaj hedhim vezet rrahim akoma per 4 minuta pastaj hedhim konjakun,vanilien,beikin-pauder dhe avash-avash miellin sa ta marrin te gjithe fillojme dhe e gjeshim me dore beni biskotat formen qe doni mirrni nje tepesi veni leter vaji dhe piqni ne 180grade per 15 minuta.
- Shkrim cokollaten ne ben-mari pastaj hedhim te gjithe perbersat duke trazuar vazhdimisht kur te kete shkrire e heqim nga soba dhe e hedhim cokollaten ne siperfaqe te biskotave.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου