Përbërësit
6 Patate
1 Luge te vogel rigon
2 Thelpi hurdher
1 Luge te vogel piper te kuq (Te embel)
3 Luge gjelle gjalp
6 Luge gjelle vaj ulliri
krip
piper te zi
Lengun e nje limoni
1/2 Filxhane caji buke te thekur (Te grrir)
Receta
Pergatisim patatet i presim i hedhim ne nje tepesi hedhim te gjithe perbersat pervec legut te limonit dhe buken e thekur e pjekim ne 200 grade per 45 minuta pastaj hedhim lengun e limonit i trazojme mire dhe ne siperfaqe hedhim buken e thekur qe e kemi grrir ne rente dhe e pjekim gjellen perseri per 10-15 minuta.😘
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Kek me arra dhe stafidhe !!!
Përbërësit 4 Filxhane te madhe miell qe fryhet vet 250g Gjalp 4 Veze 1 Filxhane te madhe stafidhe (Rrush i thate) 1+1/2 Filxhane te madhe s...

-
Përbërësit 500g Miell 1 Veze 2 Luge gjelle vaj ulliri krip 1 Luge te vogel sode buke Kos sa te marre brumi Receta Hedhim perbersat ne nje...
-
Përbërësit 1 Oktapod te fresket 2 Qep te kuqe 1/2 Filxhane caji vaj 1/2 Filxhane caji vere te bardhe Pak kanelle,mos-hokaridho,karafil 1 F...
-
Përbërësit 5 Berxolla 1/2 Filxhan caji vaj ulliri 1 Filxhan caji uje 1 Luge gjelle rigon 1 Luge te vogel krip 1/2 Luge te vogel piper te zi...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου