- 2 1/2 Filxhane caji miell
- 2 Luge gjelle sheqer
- 2 Veze
- 1/2 Filxhane caji qumeshte
- 1/2 Filxhane caji vaj luledielli
- Vaj per tiganin
- 8gr Maja te thate
- Ne nje tas hedhim qumeshtin pak te nxehte pastaj sheqerin majan dhe i trazojme sa te shkrihen i leme 10 minuta te mbuluara me nje peshqir kuzhine kur te jete gati hedhim vezet,vajin dhe avash avash miellin gjeshim me dore e leme 30 minuta te fryhet pastaj hedhim pak miell dhe gjeshim prap i presim ne topa te vegjel i hapim me dore te behen te rrumbullakt dhe ne mes i presim me kapakun e nje shisheje dhe i skuqim, ne fund nese doni i lyeni me sheqer,mjalt,ose nutelle.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου